You are currently viewing Uppmaning – om städdagen den 12 juni

Uppmaning – om städdagen den 12 juni

Lördagen den 12:e hade vi föreningens städdag och vi höll till på tre platser; badplatsen, Drottningsvik och Snäcknäsvägen. Deltagarna jobbade på i tre timmar och klippte och släpade och gjorde riktigt fint, som vi hoppas ni ser och uppskattar! Rishögarna kommer att hämtas i närtid. Även om uppslutningen var ganska god så är det väldigt många som inte verkar ha haft tid eller möjlighet. 40-45 personer totalt av 600 (om vi räknar minst två personer per fastighet) är kanske inte jättemycket…. Vi är ju en förening och vill ha ett trevligt område och bevara värdet på fastigheterna och samtidigt hålla nere kostnaderna, eller hur? Då krävs det en del ideella insatser och vi vill gärna se fler som engagerar sig på olika sätt. Det är inte särskilt krävande, men trevligt att jobba tillsammans några timmar och lära känna varandra lite under tiden. Stort tack till er som var med och jobbade, och kom igen till nästa år, ni andra! 🙂