Du visar för närvarande Välbesökta informationsmöten i lördags!

Välbesökta informationsmöten i lördags!

I lördags, den 3 juni kl 10 var det informationsmöte för alla i föreningen uppe på logen i Norrtopsladan. Vi gick igenom verksamhetsplanen och det fanns möjlighet att ställa frågor.

Bland annat redogjordes för att skyddsjakterna på gäss och vildsvin är avslutade för säsongen, men att resultatet av insatserna har varit tillfredsställande. Vid era promenader – gå gärna ner en sväng på badplatsen för att störa gässen!

Det är viktigt att vi respekterar avspärrningarna vid poolerna så att det nylagda gräset inte blir förstört.

De bilder som visades på mötet hittar du här: Informationsmöte 20230603

Nya medlemmar i Snäckevarps Samfällighetsförening var inbjudna till ett speciellt informationsmöte med start kl 9 i Norrtorpsladan före det ordinarie mötet. På denna information gick vi igenom hur Samfälligheten fungerar och det fanns tillfälle att ställa frågor. Många, men inte alla, hade olika typer av anknytning till området och trakten. Vi fick också en lättsam koll på kompetenser i gruppen som kanske kan komma styrelsen och föreningen till nytta 🙂  Vi önskar alla hjärtligt välkomna till föreningen!

 

/Styrelsen